top of page
Sök
  • Skribentens bildSandro Wennberg

En praktisk guide till digital journalistik

Skapa och hantera ditt eget innehåll genom att klicka på ditt bloggflöde och sedan på Hantera blogg. Här kan du skapa, redigera och radera blogginlägg och hantera dina kategorier. Du kan också uppdatera dina inläggsinställningar och SEO, duplicera eller spara inlägg som utkast, inaktivera kommentarsfunktionen eller radera ett inlägg helt och hållet genom att klicka på Redigera.


För att ta bort eller redigera en befintlig bild eller video, klicka på den för att få fram verktygsfältet där du kan anpassa storlek och layout på alla dina visuella element.


Lägg till fler element i dina inlägg genom att klicka på var och en av symbolerna längst ned i inlägget. Infoga en bild eller ett galleri, bädda in HTML eller lägg till en GIF för att sätta extra krydda på innehållet.


Välj ett omslagsfoto att lägga till dina inlägg innan du publicerar dem genom att klicka på Inställningar i sidomenyn. Omslagsfotona visas för alla besökare som bläddrar genom bloggen på din hemsida. Påverka hur dina inlägg visas i sökresultat och gör dem lättare att upptäcka genom att redigera SEO för varje inlägg.


Lägg till kategorier för varje inlägg så att besökare kan navigera dina bloggsidor efter ämne. När du är nöjd med ditt inlägg kan du gå live genom att klicka på Publicera.0 visningar0 kommentarer

コメント


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page