top of page
Sök
  • Skribentens bildSandro Wennberg

Bakom kulisserna av det senaste ministermötet

För att ändra bloggflödets utseende, hovra över bloggflödet och klicka på Design. Här kan du välja bland olika layouter. Ifall du lägger till ett bloggflöde på en annan av hemsidans sidor kan du välja en design som skiljer sig från din huvudbloggsida.


Ändra vilken information som visas i bloggflödet genom att klicka på Inställningar (håll utkik efter ikonen med 3 punkter).


Från inställningspanelen kan du välja att visa eller dölja skribentens namn och bild, datum, lästid, visningar, kommentarer och gilla-markeringar. Växla mellan de olika alternativen och se dina ändringar i realtid.


Ifall din blogg är ansluten till ett medlemsområde behöver du se till att inloggningsknappen är synlig för användarna. Vill du skicka automatiska notiser via e-post till dina prenumeranter när du publicerar nya inlägg, slå på alternativet för e-postnotiser i dina inställningar. Hantera dina blogginlägg genom att klicka på Hantera inlägg när du är nöjd med dina övergripande blogginställningar.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page